Go or no go

Go or no go

BORSTVOEDING EN DE HELENDE WERKING VAN ZILVER

Er zijn mama’s die jarenlang borstvoeding geven. Bijvoorbeeld als twee kinderen redelijk dicht op elkaar komen of omdat zij er voor kiezen om langer door te gaan met borstvoeding. Ook zijn er de mama’s die graag lang door willen voeden, maar het niet volhouden om wat voor reden dan ook. Of waarbij het helemaal niet lukt. 

“Go or no go” verder lezen

Boefjes

Boefjes

HULPMIDDELEN BIJ BORSTVOEDINGSKWAALTJES

Borstvoeding hoort geen pijn te doen. In de eerste dagen na de bevalling kan het even ongemakkelijk of een gedoe zijn, maar het is de bedoeling dat dit snel wegtrekt. Blijft het pijn doen, dan is het belangrijk goed advies in te winnen.

“Boefjes” verder lezen

Meer voor mama’s

Meer voor mama’s 

De oplossing voor tepelkloven: zilverkapjes

Als je borstvoeding geeft kun je last krijgen van pijnlijke tepels of tepelkloven. Dat is vervelend en kan pijnlijk zijn. Nu kun vanalles kopen voor deze vervelende kwaaltjes: er zijn legio zalfjes, crèmes en speciale pads voor te koop. Maar zou het niet ideaal zijn als je maar één product nodig hebt voor je hele borstvoedingsperiode, en die je ook nog kunt gebruiken voor een volgend kindje (en die daarna en daarna…)? En dat je er daarna ook nog eens een mooie herinnering van kunt laten maken?

“Meer voor mama’s” verder lezen

Vaders en moeders

Vaders en moeders

Borstvoeding geven is niet alleen goed voor je baby, maar geeft ook een sterke binding tussen moeder en kind. Toch gaat het niet altijd even makkelijk en kunnen er ongemakken ontstaan. Eén van die ongemakken zijn bijvoorbeeld het ontstaan van tepelkloven of het doorlekken. Wat kan je doen om zo onbezorgd mogelijk borstvoeding te geven?

“Vaders en moeders” verder lezen

Kiddowz

Kiddowz

Ik heb zelf geen borstvoeding gegeven, maar ik weet wel dat het lang niet altijd rozengeur en maneschijn is. Regelmatig krijgen voedende vrouwen te maken met ontstekingen (en kloven) aan hun borsten en/of tepels. De Zilverkapjes zorgen voor een efficiënte bescherming van de tepels.

“Kiddowz” verder lezen

Zilverkapjes genezen

Zilverkapjes genezen

Daar waar wij hopen dat bovenstaande voorbeelden wortel schieten en de ‘groene’ trend overleven weten wij zeker dat Zilverkapjes blijvend zijn. Het is namelijk geen nieuw product. Van oudsher is het bekend dat zilver een anti bacteriële en anti virale werking heeft. Het is een natuurlijke eigenschap van zilver.