Bevindingen

Lees en kijk hier video’s van jonge moeders hun ervaringen en bevindingen met Zilverkapjes.

Tessa

Angela

Debbie

Uitleg Zilverkapjes

Carmen

Annalisa

Miryan Berg

Bevindingen door gebruikers van Zilverkapjes ®

Tessa Schonewill heeft bij haar meest recente kindje de zilverkapjes gebruikt tijdens de borstvoedingsperiode. De ongemakken waren snel weg door het toepassen van Zilverkapjes®.

“Door de Zilverkapjes heb ik ervaren dat de tepel weer normaal zacht aanvoelde. Zo kon ik weer ontspannen naar de voedingen toe leven. Zilverkapjes zorgde ervoor dat ik geen ongemakken ondervond. Daardoor wordt borstvoeding geven fijner. Ik was heel blij ben dat ik nog steeds borstvoeding kon geven.”


Zilverkapjes werden mij aanbevolen na een flinke verandering van mijn tepel. In de namiddag besteld en de volgende ochtend werden ze door Adelheid persoonlijk afgegeven. Ze was bang dat het vanwege het carnavalsweekend met de post lang zou duren en wilde mij niet met dit ongemak laten zitten. Dezelfde avond al was er duidelijk verandering zichtbaar en voelbaar! Bedankt voor je klantvriendelijkheid, betrokkenheid en een fantastisch product.


Ik vind het echt mooi hoe u voor uw klanten klaar staat. Ik ben heel blij dat ik gisteren de kapjes al had. Heb ze de hele dag gedragen en aan het eind van de dag was er al een veel gezondere tepel zichtbaar. Vanochtend zag het er nog beter uit. Echt heel fijn! Eergisteren overgaan op kolven aan de kant met de slechte tepel, en ik denk dat ik nu al snel weer zal kunnen voeden. Super fijn! Ik heb al reclame voor u gemaakt bij vriendinnen en kennissen:)


Graag bestel ik een setje zilverkapjes. Ik heb gisteren van de vroedvrouw in het ziekenhuis een setje ontvangen om kennis te maken en ik merk nu al verschil. Heb minder ongemak van mijn tepel. Graag zou ik dus ook zelf over een setje beschikken.


Goedendag, de zilverkapjes doen het super! Ik draag ze eigenlijk nu vooral ter ondersteuning en versterking van mijn afweer van de huid. Na een dag was het zo verminderd dat borstvoeden weer fijn was en ik het door kon zetten. Ik ben zeer tevreden…Zo tevreden dat ik jullie heb aangeraden bij mijn zwangerschapcursus meiden, waarvan meerdere ook moeite kregen met het geven van borstvoeding door verkeerd aanleggen en het ontstaan van ongemakken aan de tepelhuid.


Mijn buurvrouw adviseerde de zilverkapjes aan haar nichtje

Het was zeker een goede tip! Ik heb ze besteld en sinds gisteren gebruikt en ze ondersteunen en verzachten fantastisch! Thanks.


Meer video’s >