Zilver & moedermelk genezen uw tepelklachten snel en veilig

100% veilig
Zilver heeft erkende anti-bacteriële, anti-virale en schimmelwerende eigenschappen

Een zilver allergie komt zelden tot nooit voor.  Uitwendig gebruik van zilver heeft geen schadelijk effect op het menselijk lichaam, dus is veilig voor moeder en kind.  In zeldzame gevallen kan er een allergische reactie plaatsvinden door legering met nikkel. De zilverkapjes zijn nikkelvrij. Zilver voorkomt ook tepelkloven.

ZILVER&MOEDERMELK-1

Het staat van oudsher bekend als een zeer effectief antibioticum. Het bestrijdt meer dan 650 virale en bacteriële ziekten, heelt ontstekingen en dat zonder bijwerkingen. Vroeger deed men een zilveren munt in melk, water of wijn om deze langer goed te houden maar ook moderne vliegtuigen maken gebruik van zilver in de watertanks tegen vervuiling. Alle koelkasten van de grote merken zijn voorzien van een zilverhoudende coating om bederf en schimmels minder kans te geven. 

Genezend effect

Verzachtend en helend door vochtige en antiseptische klimaat bij de tepel. Kan de oplossing zijn bij tepelkloven, spruw, pijnlijke tepels, herpesuitslag en dergelijke. 

Natuurlijke start met borstvoeding

ZILVER&MOEDERMELK

Borstvoeding is de meest natuurlijk start voor je baby. Het zit boordevol afweerstoffen die jouw baby beschermen tegen ziekte. Het geven van moedermelk is ook uitermate belangrijk voor de hechting tussen moeder en kind. Het huid-op-huid contact en het vrijkomen van het hormoon oxytocine bij het geven van borstvoeding schept een band tussen moeder en kind. Deze vorm van moederliefde is ontzettend intiem en, mede dankzij het hormoon oxytocine, rustgevend voor zowel moeder als kind.

Duurzaamheid

De zilverkapjes kunnen na gebruik worden omgesmolten tot sieraad.
Een moedermelk sieraad is een heel uniek, bijzonder sieraad. Het kan een steun zijn, een herinnering aan de borstvoedingstijd met uw kindje.

Lees over de bevindingen en ervaringen van moeders