Persoonlijke ervaringen

Ik ben net moeder van een zoontje. Meteen met borstvoeding begonnen. Vrij snel kreeg ik tepelkloven en door de pijn bijna gestopt met de borstvoeding. Vrienden van ons hoorden dat en hebben hun kraamkado opgestuurd voor ze op visite kwamen. Het was een setje zilverkapjes. Ik had er nooit van gehoord maar heb ze wel meteen uitgeprobeerd.Ongeloofelijk…het hielp. Ben blij om mijn kind weer de borst te kunnen geven. thnx!
— Froukje

Ze draagt de kapjes dagelijks en vind ze heel verkoelend na het voeden. Alleen nog niet het gewenste resultaat voor de tepelkloven maar ze is er heel blij mee. Nogmaals bedankt voor je hulp en het een en ander snel te regelen.
— Oma Carla

Klacht: Last van overgevoelige tepels voor en tijdens menstruatie. Zelfs en bh doet soms zeer! De Zilverkapjes bieden een uitstekende huls om de overgevoelige tepels te veschermen. Het zilver voelt heel natuurlijk rond de huid en nemen de temperatuur aan van de borsten. Ze blijven uitstekend op z’n plaats en het voelt bijzonder vrouwelijk! Ik vind het tevens een prachtig geschenk, mooi, duurzaam, klassiek en tijdloos.
— Mech

Nogmaals bedankt voor de snelle service en de beste wensen voor uw bedrijf. Het is een succes de kapjes werken echt.
— Moeder uit Amsterdam

Het was mijn laatste visite aan mijn familie in Italië tijdens mijn zwangerschap. Mijn zus had ook net een dochter gekregen en zij rade mij aan de zilverkapjes te kopen. Ze zei daarbij dat ze prijzig waren maar ik moest ze halen want ze helpen echt. “Je kunt ze altijd nog omsmelten tot een sierraad”. Toen ik mijn dochtertje kreeg en met de borstvoeding begon had ik, zo als vele vrouwen pijn aan mijn borsten. Naast de stuwing had ik een brandend gevoel aan mijn tepel. Ik ben in het ziekenhuis bevallen en moest daar nog enkele dagen blijven. De zilverkapjes had ik niet meegenomen. Tegen de tijd dat ik naar huis mocht begonnen er ook kloven te ontstaan. Mijn kraamhulp adviseerde me om te zalven en ik liet haar de kapjes zien. We besloten om het uit te proberen. Na 2 dagen zei ze dat het genezingsproces dubbel zo snel ging. De verloskundige kwam op visite en ook die reageerde enthousiast op de resultaten van de Zilverkapjes. Nu ben ik maanden verder en geef nog steeds borstvoeding. In het begin had ik ze dag en nacht op mijn tepels en haalde ze alleen eraf om te voeden. Nu zodra mijn tepel anders aanvoelen.
— Adelheid